Tedesco komt met heel leuk nieuws voor Antwerp-fans

Tedesco komt met heel leuk nieuws voor Antwerp-fans
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels plaatsten zich vrijdagavond voor het Europees Kampioenschap van 2024. Er werd nipt gewonnen van Oostenrijk met 2-3.

Bij Antwerp waren ze in hun nopjes na afloop. Mandela Keita en Arthur Vermeeren mochten namelijk allebei en samen invallen met nog tien minuten te spelen. Ze deden het niet slecht, al kan er over 10 minuten natuurlijk niet echt beoordeeld worden.

Domenico Tedesco kwam na afloop ook met leuk nieuws voor de Antwerp-fans. Hij gaf een leuke hint dat er nog andere jonge talenten zijn opgevallen, nadat hij de Great Old complimenteerde.

"Ze werken goed bij Antwerp. Ik denk aan andere jonge spelers om te selecteren, maar ik wil niet eindigen met een kern van 30 jongens", vertelde Tedesco bij RTBF.

Antwerp FC is erg trots op zijn jongens en deelde al een aantal foto's op sociale media. Nu Onana rood kreeg is het afwachten wie zijn plaats inneemt tegen Zweden. Zowel Keita als Vermeeren maken kans op de plaats in het middenveld, tenzij Tedesco voor bijvoorbeeld Tielemans zou kiezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties