Speler van Club Brugge wacht op nieuw contractvoorstel, maar manager weet al meer

Speler van Club Brugge wacht op nieuw contractvoorstel, maar manager weet al meer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft heel wat talent in de wachtkamer zitten. Laurens Goemaere lijkt echt gelanceerd bij Club NXT.

De 17-jarige Laurens Goemaere kende geen gemakkelijke start bij Club NXT. Voor de derby tegen Zulte Waregem speelde hij slechts enkele minuten als invaller, maar ondertussen staan er toch 239 speelminuten achter zijn naam.

“Ik ben het seizoen op de bank begonnen. Makkelijk was dat niet, maar ik ben jong, er is veel concurrentie en soms moet je ook wat geduld hebben”, beseft Goemaere bij Het Nieuwsblad.

Tot frustraties leidde dit niet, maar vooral veel honger om zich te bewijzen. Tijdens de interlandbreak speelde hij in Marbella met de nationale jeugdploeg tegen Engeland en Korea.

Zijn contract loopt eind dit seizoen af bij Club Brugge. “Nee, er is nog geen gesprek geweest, ik zie wel als er een voorstel komt”, blijft Goemaere er rustig onder.

Dat hij zich geen zorgen moet maken, valt te horen bij teammanager Christophe De Nolf. “Er is een optie en wees maar zeker dat die zal gelicht worden”, laat De Nolf weten. “We zijn enorm tevreden over Laurens. Hij ontwikkelt zich heel goed en kan het ver brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties