Marc Degryse is duidelijk: "En Van Bommel zal het niet toegeven"

Marc Degryse is duidelijk: "En Van Bommel zal het niet toegeven"
Foto: © photonews

Het duel tussen Club Brugge en Antwerp liet heel wat supporters op hun honger zitten. Ook analist Marc Degryse was ontgoocheld.

“Man, man, wat heb ik mijn kas opgevreten aan Club Brugge-Antwerp”, laat Marc Degryse in Het Laatste Nieuws meteen weten over de topper van de voorbije speeldag. “Uit frustratie en ontgoocheling.”

De kampioen en bekerwinnaar van vorig jaar en de kampioen van de drie jaar ervoor brachten een bijzondere flauwe wedstrijd op de mat, al zal het belang van de partij daar wel voor een groot deel tussen gezeten hebben.

Club Brugge moest winnen, want daar was de crisis al een beetje binnen. Voor Antwerp hoefde het duidelijk niet om met drie punten terug naar de Bosuil te keren.

“Van Bommel zal het niet toegeven, maar volgens mij had hij op voorhand getekend voor 0-0 of 1-1. En dat zijn dan de kampioenen van de voorbije vier jaar…”, gaat Degryse verder.

De neutrale voetballiefhebber zal inderdaad niet veel plezier aan dit duel beleefd hebben, al zal dat de Clubsupporter worst wezen. Winnen is winnen in deze fase van de competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties