Door buitenlandse topclub aan de mouw getrokken, maar: "Mijn ambitie blijft om van Genk de grootste club van België te maken"

Door buitenlandse topclub aan de mouw getrokken, maar: "Mijn ambitie blijft om van Genk de grootste club van België te maken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk gaat dit weekend tegen Standard op zoek naar een nieuwe driepunter. Op Sclessin kunnen ze een nieuwe stap zetten richting play-off 1 en een goed seizoen. Ondertussen proberen ze ook structureel iets neer te zetten.

Belangrijk figuur in de ontwikkeling van de club? Dimitri De Condé. De technisch directeur van KRC Genk verlengde onlangs nog zjin contract tot 2029 bij de Limburgers. Al beseft hij ook dat er geen garanties zijn op welke manier dan ook.

De Condé is sportief verantwoordelijk en bij slechte resultaten zal hij die verantwoordelijkheid indien nodig ook opnemen. Toch wil hij vooralsnog graag blijven bij KRC Genk en dat heeft hij ondertussen ook duidelijk gemaakt.

Contract tot 2029

Op dat gebied is de contractverlenging tot 2029 misschien zelfs een signaal naar de concurrenten. Rangers wilde hem onlangs inlijven, maar kwam van een kale reis terug. "Ik ben betrokken bij het project van Genk op de lange termijn", aldus De Condé in La Dernière Heure.

"Ik ben trouw aan Genk en ik hou als Limburger van de club en de streek. Mijn ambitie is en blijft om van Genk de grootste club van België te maken." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties