Zulte-Waregem houdt Challenger Pro League spannend en zorgt voor mooie comeback tegen SL16

Zulte-Waregem nam het zaterdag op tegen SL16. De troepen van Vincent Euvrard hadden nog wat goed te maken.

Na de 2-5 pandoering tegen de RSCA Futures moest Zulte-Waregem zich herpakken tegen SL16. De wedstrijd begon niet zoals verwacht, toen Samy Tory de beloftenploeg van Standard op voorsprong zette na 15 minuten.

Vlak voor rust kon Dylan Demuynck de bordjes wel terug gelijkhangen. Met 1-1 gingen beide ploegen naar de kleedkamers.

Alessandro Ciranni zorgde vlak voor het uur voor de voorsprong. In minuut 68 kon Traoé de wedstrijd beslissen en voor 1-3 zorgen. Zo blijft Zulte-Waregem op drie punten volgen op Beerschot. Essevee staat nu tweede in de Challenger Pro League met 26 punten. SL16 blijft hekkensluiter met 12 punten.