1B-club ziet sportief directeur al na jaar vertrekken: "Het toekomstplan dat ik voor ogen had, lag niet klaar"

1B-club ziet sportief directeur al na jaar vertrekken: "Het toekomstplan dat ik voor ogen had, lag niet klaar"
Foto: © photonews

Volg Lierse Kempenzonen nu via WhatsApp!

Lierse Kempenzonen zag deze week sportief directeur Koen Schockaert vertrekken. De 45-jarige ex-spits liet in onderling overleg zijn contract verbreken terwijl hij nog maar een jaar aan de slag was op het Lisp.

Maar Schockaert kon er zijn draai niet vinden. Ook werd Dirk Gyselinck aangesteld als directeur voetbalzaken en werd zijn functie zo uitgehold. “Maar daar ligt de oorzaak van mijn vertrek niet”, aldus Schockaert in GvA.

“Ik had een hele intense samenwerking met Dirk. Hij ademt voetbal. Perfect om met zo iemand alles te kunnen afstemmen. Ach, het heeft vooral met ambitie te maken. Ik geloof dat ik een plaats heb als sportief directeur in het profvoetbal. Bij Lierse kon ik niet voltijds aan de slag."

"Dan moet je heel transparant en open met elkaar durven zijn en rond de tafel gaan zitten. Wat we als volwassen mensen hebben gedaan. Ik wens de club alle succes toe en heb heel veel respect voor de mensen die er aan het roer staan. Maar ik moet ook naar mezelf kijken. Het toekomstplan dat ik voor ogen heb, ligt niet klaar op Lierse.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties