Saoedische topclub opent héél groot offensief: 'Romelu Lukaku zal dit duizelingwekkende loon niét kunnen weigeren'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Saoedische topclub opent héél groot offensief: 'Romelu Lukaku zal dit duizelingwekkende loon niét kunnen weigeren'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al Hilal SFC heeft een missie. De Saoedische topclub richt de pijlen deze zomer opnieuw op Romelu Lukaku. En deze keer wordt het héél lastig voor de Rode Duivel om het voorstel te negeren.

Al Hilal SFC deed afgelopen zomer een poging om Romelu Lukaku naar het Midden-Oosten te halen. De Saoedische topclub had een akkoord met Chelsea FC, maar Big Rom koos ervoor om in Europa te blijven voetballen. 

Volgende zomer begint de soap helemaal opnieuw. Chelsea wil af van Lukaku, maar dan moet er 38 miljoen euro op tafel komen. Geen probleem voor Al Hilal, maar wel voor AS Roma. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht voetbalt momenteel op huurbasis in Rome.

Lukaku Romelu
© photonews

La Gazzetta dello Sport weet dat Al Hilal al volop bezig is met de voorbereiding van het plan-Lukaku. Het akkoord met Chelsea is een detail, maar Big Rom zal met een héél aantrekkelijk contractvoorstel gedwongen worden om te luisteren. 

Waanzinnig loon

De 31-jarige aanvaller kan in Saoedi-Arabië een contract voor twee seizoenen tekenen. Zijn loonstrookje: dertig miljoen euro (!) per jaar. En daar zijn eventuele winstpremies, bonussen en andere voordelen van alle aard nog niet bijgeteld.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties