Castagne & co bezorgen Arsenal stevige kater, Tottenham wint wél

In de Premier League stonden op zondag 31 december nog twee wedstrijden op het programma. En daarin zagen we toch wel een paar opvallende resultaten.

Arsenal wilde het jaar goed afsluiten, maar dan moest het wel voorbij Fulham weten te raken. En een tripje naar Craven Cottage is nooit makkelijk. Het zou ook deze keer niet lukken voor The Gunners om het jaar positief af te sluiten.

Saka had Arsenal na vijf minuten nochtans op voorsprong gebracht, maar uiteindelijk werd met 2-1 verloren. Jimenez zorgde voor de 1-1 gelijkstand bij de rust, op het uur was het De Cordova-Reid die voor de winst zorgde.

Tottenham wint wél

Arsenal laat zo de kans liggen om weer helemaal bovenaan de Premier League te komen en kan Liverpool en co zien uitlopen op 1 januari. Timothy Castagne speelde de hele wedstrijd bij de thuisploeg, bij de bezoekers viel Leandro Trossard in halfweg de tweede helft.

Tottenham Hotspur van zijn kant won wél, met 3-1 van Bournemouth. Sarr, Son en Richarlison zorgden voor de goals bij The Spurs, de eerredder van Scott kwam veel te laat. Tottenham komt zo tot op een puntje van Arsenal.