Amazon komt met vierdelige docureeks over "Lastpak" van Club Brugge

Amazon komt met vierdelige docureeks over "Lastpak" van Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amazon Prime Video lanceert vanaf vrijdag een docureeks over Noa Lang. Er zijn ook beelden van bij Club Brugge bij.

Camera’s volgden Noa Lang tijdens zijn passages bij Club Brugge, de Nederlandse nationale ploeg en zijn huidige team PSV Eindhoven.

Dat leverde een vierdelige docureeks op die vanaf vrijdag uitgezonden wordt op de kanalen van Amazon Prime Video. De serie heeft de naam “Lastpak: Noa Lang” gekregen.

“Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, Lastpak: Noa Lang neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, klinkt het bij Amazon Prime Video.

Transfer naar PSV Eindhoven

In de serie komen naast Noa Lang en zijn ouders ook enkele grote namen uit het voetbalwereldje aan bod, zoals Erik ten Hag, Alfred Schreuder en Denzel Dumfries.

Lang begon aan zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, maar trok al toen hij 14 jaar was naar Ajax. Daar maakte hij in 2019 zijn debuut.

Bij Club Brugge kende hij een heel sterke periode, al leek op het einde het vat wel af en snakte hij naar een nieuwe uitdaging. Die moest hij uiteindelijk in eigen land zoeken bij PSV Eindhoven, maar dat ziet hij zelf als een springplank naar een grote competitie.

Lang maakte ook al zijn opwachting bij Oranje, waar in de documentaire ook een en ander over te zien zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties