Lommel SK doet geweldige zaak in titelstrijd Challenger Pro League, Lierse K. wint na heel laat doelpunt

Zaterdagnamiddag speelden Lommel SK en de RSCA Futures tegen elkaar. Ook Lierse K. nam het op tegen Club Luik.

Lommel SK zet een grote stap in de goede richting. De Limburgse club won met 3-1 van de RSCA Futures. Lierse won van Club Luik op het nippertje met 3-2.

Lommel kwam na een kwartier op achterstand nadat Goto het openingsdoelpunt maakte voor de Futures. Kort voor het halfuur sloeg de Grand toe en tien minuten later Schoofs. Zo ging Lommel toch met een 2-1 voorsprong de rust in.

In minuut 84 besliste Arthur Sales de wedstrijd door de 3-1 tegen de touwen te werken. Zo klimt Lommel SK alweer naar de tweede plaats in het klassement. Daar staat de club met 48 punten, twee minder dan leider Beerschot.

Lierse K. zag Club Luik na twee minuten al de score openen, Atteri met het doelpunt. Van Acker mocht kort voor de rust vanop de stip gelijkmaken.

Meteen na de koffie maakte Loemba er 1-2 van voor de Luikse bezoekers. In minuut 80 kon Kireev de bordjes alweer gelijkhangen. Uiteindelijk hield Lierse de drie punten nog thuis nadat Van Acker zijn tweede scoorde in de 90+8e minuut.