Ondanks nieuw contract: 'Belgische topclub wil revelatie weghalen op Sclessin'

Ondanks nieuw contract: 'Belgische topclub wil revelatie weghalen op Sclessin'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard wil zich deze zomer flink gaan versterken. En ondertussen wil het ook een aantal van zijn sterkhouders vasthouden. Het deed onlangs een goede zaak met de contractverlenging van Souleyman Doumbia, al is daarmee de kous nog niet af.

Standard maakt zich op voor een belangrijke zomermercato. Souleyman Doumbia, die in januari aankwam met een contract van zes maanden, was een van de twijfelgevallen bij Standard. Hij kon de staf en het management overtuigen.

Souleyman Doumbia heeft ondertussen zijn contract officieel verlengd. De linksback tekende een contract tot juni 2026. Doumbia zal zo met iets meer individuele zekerheid de Europe Play-offs kunnen betwisten, al is de kous nog niet af.

โœ ๐’๐จ๐ฎ๐ฅ๐ž๐ฒ๐ฆ๐š๐ง ๐ƒ๐จ๐ฎ๐ฆ๐›๐ข๐š ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฎ prolonge chez les Rouches jusqu’en 2026 ๐Ÿ‘‰ https://t.co/omw9HA7BOQ ๐Ÿ“

โœ ๐’๐จ๐ฎ๐ฅ๐ž๐ฒ๐ฆ๐š๐ง ๐ƒ๐จ๐ฎ๐ฆ๐›๐ข๐š ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฎ verlengt bij de Rouches tot 2026 ๐Ÿ‘‰ https://t.co/xGSkhufnaN ๐Ÿ“#RSCL #COYR ๐Ÿ”ดโšช pic.twitter.com/7UWO3jml4Q

Standard de Liège (@Standard_RSCL) April 2, 2024

Er zijn namelijk tal van clubs die hem graag zouden willen inlijven. Toen hij zonder club bij Standard aansloot had hij een marktwaarde van twee miljoen euro volgens Transfermarkt, ondertussen zou dat bedrag wel al eens kunnen zijn opgelopen.

Doumbia Souleyman
© photonews

Volgens La Capitale zou er een Duitse club, twee Franse eersteklassers en (vooral) een Belgische club uit de Champions' Play-off al geïnformeerd hebben voor Doumbia. Bij Standard willen ze hem graag houden, maar makkelijk wordt het ondanks de contractverlenging niet.

De 27-jarige Ivoriaan speelde ondertussen al negen wedstrijden voor de Rouches en verzamelde ondertussen al 651 speelminuten. Hij kan zowel als (linker)centrale verdediger, maar ook als vleugelverdediger of zelfs linksmidden uit de voeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties