De supporters van Standard, die de wedstrijd tegen Leuven moesten missen, sturen een duidelijke boodschap naar de Pro League

De supporters van Standard, die de wedstrijd tegen Leuven moesten missen, sturen een duidelijke boodschap naar de Pro League
Foto: © photonews

De supporters van Standard, net als die van Leuven, kunnen niet bij de wedstrijd tussen beide teams aanwezig zijn. Ze hebben een spandoek opgehangen met een duidelijke boodschap gericht aan de Pro League en haar besluitvormers.

Standard speelde zaterdagavond de tweede wedstrijd van de Europe Play-Offs tegen OHL. Een wedstrijd waarbij supporters verboden zijn vanwege de incidenten die zich voordeden in Anderlecht na de bekerwedstrijd.

Ivan Leko had er al over gesproken tijdens de persconferentie op vrijdag: voetbal zou niet gespeeld moeten worden zonder supporters. Volgens hem moeten andere straffen zoals boetes de voorkeur krijgen, maar men mag niet degenen straffen "voor wie de club alles betekent".

Duidelijke boodschap van Standard-supporters aan de Pro League

Tijdens deze wedstrijd kwamen enkele leden van PHK met een mooie banner naar de T4 van het Stade de Sclessin, gericht aan de Pro League en haar besluitvormers.

De boodschap is duidelijk: "Tegen repressie". De spelers van Standard zullen pas op 23 april terug voor een vol Sclessin kunnen spelen in de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties