📷 Titelfeest met wrange nasmaak: Beerschot-fans laten héél duidelijk merken wat ze van eigenaars vinden: "F*CK OFF"

📷 Titelfeest met wrange nasmaak: Beerschot-fans laten héél duidelijk merken wat ze van eigenaars vinden: "F*CK OFF"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Beerschot staat alles op de laatste speeldag in het teken van de titelviering. Toch krijgt die een wrange nasmaak.

Het rommelt ondanks de titel in de Challenger Pro League op 't Kiel. Na het afdwingen van de promotie willen de fans maar één ding en dat is dat eigenaars United World de club verkopen.

Donderdag raakte bekend dat voorzitter Francis Vrancken opstapte uit onvrede met de Saoedische eigenaars. Het afspringen van een deal rond een mogelijke overname en de aanstelling van Thorsten Theys als CEO speelden een belangrijke rol in die beslissing. "Ze deden dat zonder mijn medeweten, wat moet ik als voorzitter dan nog doen", vertelde Vrancken daar zelf over.

Het is alleen maar koren op de molen voor de Beerschot-fans die al lange tijd in onvrede leven met eigenaars United World en prins Abdullah Bin Mosaad. Dat lieten ze ook merken op de laatste speeldag tegen Patro Eisden Maasmechelen met enkele duidelijke spandoeken.

"Sign the deal and f*ck off"

Zo worden de gezichten van Thorsten Theys, United World CEO-Abdullah Al Ghamdi en Saoedische prins Abdullah Bin Mosaad letterlijk geviseerd met een duidelijke boodschap bij: "Teken de deal en bol het af (vrije vertaling)".

United World kreeg namelijk al een aanbieding voor hun deel van de aandelen van Beerschot maar weigerde de deal. Lukt het Beerschot om nog voor de start van het nieuwe seizoen een nieuwe eigenaar te vinden?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties