Anderlecht krijgt grote concurrentie voor transfertarget (en zij spelen wel zeker Champions League)

Anderlecht krijgt grote concurrentie voor transfertarget (en zij spelen wel zeker Champions League)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Casteels zou deze zomer Wolfsburg moeten verlaten en naar een andere competitie moeten gaan. Genoemd als mogelijk bij Anderlecht, wordt zijn naam nu in Schotland genoemd.

Aan de kant van Anderlecht zijn alle ogen gericht op zondag voor een laatste poging om de titel van Belgisch kampioen te pakken na de teleurstelling tegen Club Brugge afgelopen zondag, maar er wordt ook gedacht aan de transferperiode.

Wat mogelijke vertrekkers betreft, kan Kasper Schmeichel daar één van zijn. Hij heeft namelijk een contract dat loopt tot juni, maar ook een optie voor nog een jaar.

Echter, de Deen heeft nog steeds geen beslissing genomen en zal dat waarschijnlijk ook niet doen voor het einde van het EK. Anderlecht zou echter graag eerder duidelijikheid hebben over wie er straks tussen de palen staat

Anderlecht concurreert met Celtic voor Casteels

Zo kondigde Het Nieuwsblad onlangs aan dat Koen Casteels één van de targets is van Jesper Fredberg. Desalniettemin zullen de Brusselaars te maken krijgen met concurrentie.

Volgens informatie van La Dernière Heure is de naam van de Rode Duivel ook in beeld bij Celtic. De kersverse Schots kampioen 2023-2024 overweegt Casteels als vervanger van Joe Hart die na dit seizoen met pensioen gaat.

De voorwaarde om de Champions League te spelen is al vervuld door Celtic, die de groepsfase zal spelen in het seizoen 2024-2025.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties