Totale ommekeer in transferdossier van El Khannous: 'Leipzig stond héél dicht bij akkoord, maar deze Europese landskampioen komt met voorstel én aantrekkelijk traject'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Totale ommekeer in transferdossier van El Khannous: 'Leipzig stond héél dicht bij akkoord, maar deze Europese landskampioen komt met voorstel én aantrekkelijk traject'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bilal El Khannous heeft afgelopen weekend zijn laatste wedstrijd voor KRC Genk gespeeld. RB Leipzig leek héél dicht bij een handtekening te staan, maar de Duitse subtopper heeft plots zware concurrentie (uit eigen land).

RB Leipzig zat de voorbije weken al meermaals samen met KRC Genk én met de mama van Bilal El Khannous. Laatstgenoemde behartigt immers de belangen van haar zoon. Met andere woorden: die Roten Bullen leken vrije weg te krijgen.

Maar die situatie is veranderd. Kicker weet dat ook Bayer 04 Leverkusen zich heeft gemeld voor El Khannous. Meer zelfs: de Duitse landskampioen komt met een aantrekkelijk project voor de 20-jarige middenvelder op de proppen. 

verschaeren el khannouss
© photonews

Leverkusen ziet in El Khannous dé perfecte vervanger om sterspeler Florian Wirtz te vervangen. Laatstgenoemde blijft volgend seizoen (normaliter) bij die Werkself, maar heeft zijn zinnen gezet op een transfer in de zomer van 2025.

El Khannous krijgt dus een seizoen de tijd om - met de nodige speelminuten uiteraard - zich aan te passen aan de Bundesliga en aan de filosofie van Leverkusen. En dat traject is er eentje dat de speler zelf ook kan bekoren.

Waar speelt Bilal El Khannous volgend seizoen?

Bovendien is Leverkusen één van die clubs die El Khannous al sinds enkele maanden volgt. Een concreet voorstel kwam er echter nog niet binnen. Tot nu... In (de buurt van) Leipzig zullen ze dit alleszins niét graag lezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties