Het is Antwerp menens: done deal, tweede zomertransfer is een feit en kost miljoenen

Het is Antwerp menens: done deal, tweede zomertransfer is een feit en kost miljoenen
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp heeft nood aan vers bloed en heeft nu eindelijk beet in Argentinië. De transfer hing al eventjes in de lucht, maar nu is er eindelijk een vergelijk gevonden en kan de zaak snel worden afgerond.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu lijkt de komst van Ayrton Costa heel erg dichtbij te komen. Daarmee heeft Antwerp binnenkort zijn tweede zomertransfer helemaal beet. En dat mocht ook wat kosten.

Na het vertrek van Wijndal - die terugkeerde naar Ajax Amsterdam - hadden ze bij Antwerp wel wat extra kwaliteit nodig. Die hebben ze nu dus gevonden bij de linksachter die zou overkomen van het Argentijnse Independiente.

Meer dan twee miljoen euro

Al een geruime tijd wordt gewag gemaakt van de transfer van de Argentijnse back, nu zou hij overkomen voor om en bij de 2,3 miljoen euro. Hij heeft al meer dan zestig wedstrijden voor Independiente achter de rug.

Daarmee heeft de 24-jarige verdediger al de nodige ervaring opgedaan in zijn carrière. Die wil hij nu ook gaan overbrengen in de Jupiler Pro League. Hij zou zo de tweede transfer kunnen worden voor Jonas De Roeck.

Eerder kwam ook al Tjaronn Chery de rangen versterken op de Bosuil. Nu moet ook Costa dat komen doen. Vanuit Argentinië laat men weten dat er ook een dooverkooppercentage van tien procent werd bedongen op Costa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties