Standard had gelijk dat ze hem wilden houden: meerdere clubs kloppen aan de deur voor Kelvin Yeboah!

Standard had gelijk dat ze hem wilden houden: meerdere clubs kloppen aan de deur voor Kelvin Yeboah!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kelvin Yeboah, die uitgeleend werd door Genoa, zal natuurlijk niet terugkeren naar Luik. Toch is de doelpuntenmaker van Genoa in trek.

Tijdens het tweede deel van het seizoen kon Standard Luik rekenen op een vrij productief aanvallend duo die de Rouches veel punten opleverde in de strijd om het behoud.

Samen met Wilfried Kanga maakte Kelvin Yeboah een zeer goede indruk aan de Maas. Stamnummer 16 wilde de doelpuntenmaker die uitgeleend was door Genoa behouden, evenals Ivan Leko, maar de huidige situatie van de club liet dit uiteraard niet toe.

Meerdere clubs tonen interesse in Kelvin Yeboah

Terug in de Italiaanse laars zou de Italiaans-Ghanese aanvaller echter toch het onderwerp kunnen zijn van een transfer in de komende dagen, of weken. De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio bevestigt dat verschillende gegadigden aan de poort van de club kloppen.

Volgens de medewerker van Sky Sports in Italië zouden Hellas Verona en Venezia, twee teams die volgend seizoen in de Serie A zullen uitkomen, geïnteresseerd zijn in zijn diensten en reeds contact hebben opgenomen met Genoa.

Ook Augsburg in de Duitse Bundesliga toont interesse. Standard had inderdaad een talent in handen, maar was simpelweg niet in staat om hem te behouden. Het was natuurlijk geen prioriteit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties