engEngeland
vsVerenigde Staten
Datum: 25/11/2022 20:00
Competitie: WK
Speeldag: Speeldag 2

Stoomt Engeland ook tegen USA door of behoudt Uncle Sam oog op tweede ronde?

Stoomt Engeland ook tegen USA door of behoudt Uncle Sam oog op tweede ronde?
Foto: © photonews

Een clash tussen Engeland en de Verenigde Staten straks op het WK is er eentje vol geschiedenis.

Engeland en de Verenigde Staten zijn historisch gezien altijd nauwe bondgenoten geweest van elkaar maar vanavond op het veld in Qatar doet dat er niet meer toe.

De Engelsen willen zo snel mogelijk kwalificatie afdwingen voor de 16e finale na de overtuigende 6-2 tegen Iran. Bij die overwinning kwam het verhaal van overal bij Engeland met youngster Saka als uitblinker en topschutter Harry Kane die bewees het ook in een dienende rol te kunnen. Iran toonde deze middag tegen Wales dat ze weldegelijk goed kunnen voetballen en dat maakt de prestatie van Engeland alleen maar mooier.

De Verenigde Staten speelden dan weer 1-1 gelijk op de openingsspeeldag tegen Wales. Vooral in de eerste helft verdiende de jonge Amerikanen meer maar vergaten ze het af te maken. Een strafschop van Bale zorgde ervoor dat de States met één puntje naar speeldag 2 moesten trekken en de druk zit meteen op de ketel. 

Trekken de Amerikanen meteen naar voren zoals tegen Wales of bouwen ze toch meer controle in en willen ze zo lang mogelijk vasthouden aan één punt?

Het WK is de ideale gelegenheid om eens een gokje te wagen. BETFIRST heeft voor deze wedstrijd heel wat promo's lopen waaronder:
Harry Kane die scoort: x2,50https://banners.livepartners.com/click.php?z=77128

Scoort de Engelse topschutter tegen de Amerikanen zijn eerste doelpunten van het toernooi? Aarzel dan niet!
 

Meer nieuws

WK