Reactie Januzaj bevestigt: "Klaar om m'n hele carrière voor België te spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Januzaj bevestigt: "Klaar om m'n hele carrière voor België te spelen"
Foto: © Photonews

Er werd lang naar uitgekeken, maar vanavond was het zover. Adnan Januzaj maakte zijn officiële debuut voor de Rode Duivels. Hij kan in theorie nog voor Kosovo uitkomen, maar hij ziet het zitten bij België.

Sander De Graeve in São Paulo

Januzaj kon zich minder laten zien dan verwacht. "Ik probeerde mijn best te doen voor de ploeg. Met tien tegen elf was het natuurlijk niet makkelijk, we moesten meer verdedigen dan we konden aanvallen. Uiteraard werkte ik hard op het defensieve vlak, heel de ploeg deed dat."

Januzaj speelde op rechts, terwijl haast iedereen hem op de linkerflank verwachtte. "Links of rechts, dat maakt me helemaal niet uit. Ik ben een erg polyvalente speler, ik kan overal in de aanval uit de voeten."

Na een uurtje werd Januzaj vervangen door Nacer Chadli. "Of ik teleurgesteld was met mijn wissel? Ik vond dat ik goed in de match zat, dus ik was wel een beetje teleurgesteld. Dat is ook normaal."

Januzaj maakte een wat ongeïnteresseerde indruk na de partij, maar dat was maar schijn. "Natuurlijk ben ik heel tevreden dat ik hier ben, vraag het maar aan de andere jongens. Ik ben klaar om mijn hele carrière voor België te spelen." Kosovo lijkt dus even van de baan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties