Niet te geloven: dáárom is Leekens dus geen bondscoach meer

Martijn Goethals
| 7 reacties
Niet te geloven: dáárom is Leekens dus geen bondscoach meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag maakte de Tunesische voetbalbond bekend dat het niet langer voort gaat met Georges Leekens. Her en der werd gefluisterd dat de prestaties op de Afrika Cup niet voldoende waren. Maar dat is blijkbaar niet de reden achter zijn vroegtijdig vertrek.

“Er waren de voorbije week enkele meningsverschillen tussen de Tunesische voetbalbond en mezelf. Vier maanden na de Afrika Cup zijn wij nog steeds niet betaald”, klaagt de voormalige bondscoach van de Rode Duivels aan in Het Nieuwsblad.

Maar dat is niet het enige wat Leekens stoorde. De kritiek tegenover zijn persoon na de verloren interland tegen Japan kan Mack The Knife maar moeilijk verkroppen. “We waren twee dagen onderweg en een dag later moesten we al spelen. Dan is het logisch dat je verliest.”

Aanslag in Sousse

Het ontslag van Leekens viel daags na de vreselijke aanslag op het strand van het Tunesische Sousse, maar daar heeft zijn ontslag niets mee te maken. “Ik ben niet weggelopen, anders was ik na de vorige aanslag in maart al weggegaan”, is Leekens duidelijk.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties