Clubs lijken in de rij te staan voor Simon Mignolet, maar wat is er nu van aan? Zijn manager licht tipje van de sluier op

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Clubs lijken in de rij te staan voor Simon Mignolet, maar wat is er nu van aan? Zijn manager licht tipje van de sluier op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal Simon Mignolet ontzettend veel deugd gedaan hebben, die 90 minuten bij de Rode Duivels. De 30-jarige doelman zit bij Liverpool nu al een poos op de bank en intussen wordt zijn naam geregeld gelinkt aan andere clubs. Maar hoe zit het nu eigenlijk concreet met 'Big Si'?

Nico Vaesen, die de belangen behartigt van Mignolet, licht alvast een tipje van de spreekwoordelijke sluier op: "Simon heeft nog een contract van drie jaar bij Liverpool, ik denk dat het vooral belangrijk is dat hij terug aan spelen gaat toekomen. Maar goed, er komt straks een WK aan. Er kan in de komende periode dus nog heel veel gebeuren. We bekijken rustig wat er op ons afkomt en wat elders de mogelijkheden gaan zijn. Natuurlijk bekijken we dat eerst en vooral met Liverpool zelf", klinkt het bij Voetbalkrant.


Focus op Liverpool

"De geïnteresseerde clubs moeten zich eerst bij de club melden en dan bekijken we samen wat kan en niet kan. Wat Simon ook erg terecht zegt, is dat zijn focus nog steeds bij Liverpool ligt. Het seizoen is nog bezig en er zijn nog prijzen te winnen. Er is op dit moment nog te veel om voor te spelen. Daarnaast kan de situatie ook snel veranderen. Hij staat klaar en op het einde van het seizoen zullen we kijken welke richting het zal uitgaan", vertelt ex-doelman en zaakwaarnemer Vaesen.  

Intussen gonst het wel van de geruchten, zo werd Mignolet al in verband gebracht met verschillende interessante clubs (lees er HIER meer over), maar wat is daar nu exact van aan? "Je weet hoe dat gaat hé, ik denk dat elke goeie club die op zoek is naar een doelman aan iemand als Simon denkt. Dat lijkt mij vrij duidelijk en normaal", aldus Vaesen. 

"Ik ga er niet op ingaan wat wel en niet concreet is en waar er wel en geen interesse is. Ik denk dat heel veel mensen aan Simon denken, maar om nu te zeggen wat ernstig is en wat niet, daar is het nog wat te vroeg voor. We bekijken het gewoon heel rustig. Er kan nog veel gebeuren en we zien wel wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties