Ex-speler KV Mechelen maakt nu het mooie weer in Eerste Amateur: "Vooral pijnlijk voor de fans, na zestien jaar Malinwa zit de club ook nog in mijn hart"

Ex-speler KV Mechelen maakt nu het mooie weer in Eerste Amateur: "Vooral pijnlijk voor de fans, na zestien jaar Malinwa zit de club ook nog in mijn hart"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zijn volledige jeugd bracht hij door bij KV Mechelen, bij de Kakkers deed hij vervolgens zijn eerste ervaringen op in eerste klasse. Via Geel, Rupel-Boom en Eendracht Aalst kwam hij nu bij Dender terecht. Maar Malinwa zit nog steeds in zijn hart.

Wannes Van Tricht maakt ondertussen het mooie weer bij Dender. In de derby bij ex-club Eendracht Aalst speelde hij een goede partij: "Leuk om tegen de ex-club de derby te winnen, dat doet natuurlijk extra deugd", kon er achteraf een lachje af.

"We willen nu naar boven kijken en rustig doorgroeien in de competitie. Alle wedstrijden zijn belangrijk, maar die tegen RWDM wordt sowieso opnieuw een hele belangrijke", blikte hij al vooruit richting de wedstrijd van aankomend weekend.

Malinwa

Ondertussen zag hij KV Mechelen ook in het oog van de storm terechtkomen: "Ik heb er zestien jaar gevoetbald. Natuurlijk is en blijft dat de club van mijn hart, dus het deed me heel veel pijn om het nieuws allemaal te moeten vernemen."

"Voetbal? Dat is een makelaarsspel, dat is op zich niets nieuw. Maar ik zit vooral in met de supporters van Malinwa. De degradatie was al pijnlijk voor al die mensen die in 2003 een aandeel kochten aan 100 euro, dit is extra pijnlijk. Hopelijk komen ze er snel bovenop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties