ohlOH Leuven
kvmKV Mechelen
0-1
1-1
Datum: 30/08/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: King Power at Den Dreef
KV Mechelen op bezoek bij OH Leuven
Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen op bezoek bij OH Leuven
Foto: © SC

Woensdagavond ontvangt Oud-Heverlee Leuven met KV Mechelen een publiekstrekker. Stadion ‘Den Dreef’ zal morgenavond goed gevuld zijn voor deze wedstrijd . Beide ploegen waren vorig jaar nieuwkomers in tweede klasse. KV Mechelen maakte vorig jaar een kwakkelseizoen mee en was al blij dat ze het behoud konden verzekeren. Leuven daarentegen was een van de aangename verassingen vorig seizoen en eindigde mooi op de zesde plaats. Beide ploegen hebben ambities om naar eerste klasse te gaan.  Leuven werd voor het seizoen bij de titelkandidaten getipt.
 
KV Mechelen won zijn eerste competitiewedstrijd thuis tegen Deinze en heeft zich van het weekend door te winnen van dat zelfde Deinze kunnen plaatsen voor de 16de finales van de Beker van België. Leuven daarentegen speelde verassend 1-1 gelijk tegen Ronse de eerste speeldag en werd nog verrassender uit de beker geknikkerd door het Mol-Wezel van ex-Mechelaar Patrick Goots. Het werd in Mol 2-1 voor de thuisploeg. Mechelen zal dus een zeer gemotiveerde tegenstander ontmoeten. Het wordt ook uitkijken naar Toni Brogno, wat kan hij nog in de herfst van zijn carrière?
 
Kenny Van Hoevelen keert terug uit een schorsing van drie officiële wedstrijden na zijn rode kaart in de match tegen KVSK United eind vorig seizoen. Jeroen Mellemans is nog steeds geblesseerd aan de rug. Steven De Pauw, vorig weekend gekwetst vervangen en Pieter Crabeels zijn nog onzeker.
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter
(?), De Pauw Steven (?), Dhont Bert, Geudens Kevin, Ivens Jonas,
Kanene Patrick, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle
Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner
Olivier.
 
De selectie van OH Leuven is ons nog niet bekend.
In het verleden speelde KV Mechelen en OH Leuven nog maar 2 maal tegen elkaar. Het werd vorig seizoen 3-2 op ‘Den Dreef’ en 1-1 ‘Achter De Kazerne’. De wedstrijd begint om 20h00 en staat onder leiding van Stijn Moons.
 

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze