kvmKV Mechelen
RS Waasland
Datum: 18/02/2007 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen ontvangt Waasland
Bart Hermans
| 0 reacties
KV Mechelen ontvangt Waasland
Foto: © SC

Zondagnamiddag ontvangt KV Mechelen het Waasland van Regi Van Acker. Waasland speelde woensdag nog op Antwerp en haalde er een punt. Van Acker verklaarde na de wedstrijd dat ze ook op Mechelen zo verdedigend gingen spelen. Waasland haalde de laatste vijf wedstrijden een vijf op vijftien. Waasland bevindt zich nog altijd in de gevarenzone en de komende weken worden heel belangrijk voor de toekomst van de club. Bij Mechelen gaat het veel beter. Vorige week werd er op Dender gewonnen en naderde de ploeg van Peter Maes tot op vijf punten van Dender en vier van Antwerp. Door het gelijkspel van Antwerp tegen Waasland doen de Maneblussers ook nog altijd meer voor de periodetitel. Als ze winnen tegen Waasland en Antwerp doet dat niet tegen Tienen is de eindronde een feit.
 
Iddi en Vanbelle zijn geschorst. Geudens, De Schouwer, Asare en Kielo-Lezi zijn gekwetst. Vanhoevelen moet oppassen voor zijn derde gele kaart.
 
Selectie KV Mechelen: Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Goessens Kristof, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij Waasland is Mathyssen onzeker, Bou-Sfia revalideert nog. Bij Waasland moeten Smet, Vincken en Hofman oppassen voor hun derde gele kaart.
Selectie Waasland: Hofman; Serbest, De Bock, Magerman, Bouckenooghe; Smet, Borlee, Mathyssen(?), Arijs; Veldeman, Flies.,Wolfaert, Sels, Zé, Vandecauter.
 
De heenwedstrijd tussen deze twee ploegen eindigde op 1-3.
 
KV Mechelen – RS Waasland op zondag 18 februari 2007 om 15h00 onder leiding van de heer Gregory Delcorps.

Meer nieuws

2e klasse