antAntwerp
kvmKV Mechelen
1-0
Datum: 10/03/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Bosuil
De topper tussen The Great Old en Malinwa
Bart Hermans
| 0 reacties
De topper tussen The Great Old en Malinwa
Foto: © SC

Zaterdagavond wordt in de tweede klasse een absolute topper gespeeld tussen twee clubs met een groot verleden. Antwerp ontvangt dan op Den Bosuil KV Mechelen. Deze wedstrijd heeft als inzet de tweede plaats. De ploeg die zaterdagavond verliest zal hoogstwaarschijnlijk ook uitgeschakeld zijn in het titeldebat. Antwerp staat op het moment zes punten en Mechelen zeven punten achter op leider Dender. Dender ontvangt zondag degradatiekandidaat Waregem en moet normaal de overwinning kunnen nemen.
 
Bij Antwerp is Campbell geschorst na zijn rode kaart van vorige week op Kortrijk. Het zullen dus Olguin en Utaka zijn die voor de doelpunten moeten zorgen. Suleymane Mamam is hersteld van zijn enkelblessure en maakt veel kans op een basisplaats. Achteraan maakt Hilton opnieuw zijn opwachting zodat Sufiane uit de ploeg verdwijnt.  Bij Antwerp moeten Cissé,Hilton,Di Gregorio,Olguin,Gibson,Baert,Soufiani en Van Hemert oppassen voor hun derde gele kaart. Dit zijn maar liefst acht spelers die moeten opletten.
 
Selectie Antwerp: Ristovic, Izgi, Baert, Tomsin, Cissé, Di Gregorio, Utaka, Olguin, Verbiest, Shawcross, Lukanovic, Allen, Soufiani, Gibson, Van Hemert, Souleymane.
 
 
De bezoekers uit Mechelen zullen het zonder Geudens en ex-Antwerp speler Asare moeten stellen. Charaï en Van Hoevelen moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Pieter Crabeels, Dries Merckx en Kenneth Van Goethem spelen met de reserven. Eén speler wordt dus nog aan de selectie van veertien toegevoegd.

Selectie KV Mechelen: Biset Maxime, Charaï Issame, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Iddi Abdul Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Antwerp is ongeslagen in eigen huis en haalde de laatste wedstrijden een vijf op twaalf. KV Mechelen heeft een mooiere reeks neergezet en haalde een tien op twaalf. De heenwedstrijd eindigde op 0-1. Vorig seizoen won Antwerp op den Bosuil met 2-1.
 
Antwerp – KV Mechelen op zaterdag 10 maart 2007 om 20h00 onder leiding van de heer Johan Verbist.
 
 
 

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze