Hamme VW
denFCV Dender EH
0-1
1-1
2-1
Steve De Ridder (pen) 87'
3-2
Datum: 25/03/2007 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
Hamme - Dender, een match met veel inzet
Kenneth Ringoot
| 0 reacties
Hamme - Dender, een match met veel inzet
Foto: © SC

Zondagmiddag geven Hamme en leider Dender elkaar partij in het Vigor Wuitensstadion. Deze wedstrijd had normaal vorige zondag moeten plaatsvinden maar omwille van het Hamse carnaval werd deze wedstrijd verlegd naar komend weekend, dat vrij is omwille van de interland Portugal - België.
 
Doordat er geen andere wedstrijden plaatsvinden en de leider in tweede klasse er bij betrokken is, kan deze wedstrijd op heel wat interesse van buitenaf rekenen. Zo zijn er al meldingen gemaakt van een groot aantal Antwerpenaren dat de troepen van de “Bierside” (Hamse supporterskern red.) verbaal komen versterken. Er zullen ook zeker Malinwa-supporters afzakken naar Hamme, de troepen van Maes zijn tenslotte de gevaarlijkste outsider voor de titel. Het belooft dus een geladen duel te worden.
 
Men zou bijna vergeten dat er nog gevoetbald wordt. Deze wedstrijd is een heel belangrijk duel voor zowel de onderste als de bovenste regionen in het klassement. Fuat Capa lijkt de Hamse trein eindelijk op de sporen te hebben wat resulteerde in een vlotte 2-6 winst op het terrein van Union. Capa kreeg goed nieuws te horen deze week, de blessure die Reigel opliep op training blijkt toch niet zo ernstig te zijn en hij zou zelfs speelklaar raken. Mits winst wipt VW Hamme over Dessel Sport naar een veertiende plaats en nadert tot op een punt van RS Waasland, dat op de dertiende plaats kampeert.
 
Dender kende op de vorige speeldag heel wat minder succes, de revelatie van het seizoen ging in eigen huis met de billen bloot tegen het voorlaatst geklasseerde RC Waregem. De mannen van Van De Velde verloren met 0-1 van die andere promovendus. Mits winst van Dender diepen zij hun kloof met Antwerp uit tot vijf punten en zetten ze KV Mechelen al op zeven punten. Wat het wordt zondag, weten we om 16u45, het belooft in ieder geval een sfeervol duel te zijn.

Meer nieuws

2e klasse