ohlOH Leuven
tubTubeke
Datum: 29/08/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: King Power at Den Dreef
OH Leuven ontvangt AFC Tubize
Giel Vermeulen
| 0 reacties
OH Leuven ontvangt AFC Tubize
Foto: © SC

OHL ontvangt woensdagavond AFC Tubize voor de eerste competitiewedstrijd thuis. In het verleden had OHL het altijd moeilijk om te winnen van het 'zwarte beest'. Het was pas afgelopen seizoen dat OHL sinds lange tijd van Tubize kon winnen, toen Bjorn Ruytinx en Kevin Janssens de 2-0 thuis op Den Dreef maakten.

In de beker kwalificeerde OHL zich verleden zondag nog voor de 1/16 finale toen het met 2-3 overtuigend won in de match tegen Antwerp. Tubize daarentegen werd uitgeschakeld na 3-1 verlies op het terrein van reeksgenoot KV Kortrijk. 

Vanavond wordt het trouwens een prettig wederzien met ex-OHL-doelman Thierry Berghmans, die afgelopen seizoen tekende bij Tubize. Echter is het nog niet zeker of Berghmans ook vanavond tussen de palen zal staan.

Stijn Francis zit vandaag z'n laatste schorsingsdag uit en zullen we dus niet zien op het veld. Toni Brogno en Sammy Greven zijn geblesseerd van de match tegen Antwerp. Vooral van Brogno is het niet zeker of hij zal spelen vanavond. En James Lahousse komt terug uit Blessure en mag om 20u wellicht weer zijn opwachting maken. De arbeidsvergunning van Boy-Boy Mosia is eindelijk aan OHL overgemaakt en de spelerslicentie werd in Brussel opgehaald zodat ook hij kan opgesteld worden!

Last but not least wordt deze wedstrijd de eerste van het seizoen waarbij Rudi Cossey als trainer z'n eerste officiële optreden maakt in Leuven zelf.

Het belooft alleszins een spannende match te worden. Afspraak dus om 20u op Den Dreef in Leuven!

U kan deze wedstrijd live volgen vanaf 20h00 op het live-venster van voetbalkrant!

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK