moeMoeskroen
Hoogstraten
Datum: 21/09/2013 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Le Canonnier
Blijft Moeskroen-Péruwelz stevig leider?
Blijft Moeskroen-Péruwelz stevig leider?
Foto: © SC

Westerlo won gisteren zijn partij, dus staat de druk nu terug op Moeskroen-Péruwelz. Kunnen ze daar mee om en hun leidersplaats terug verstevigen?

Leider Moeskroen-Peruwelz neemt het zaterdag op tegen Hoogstraten. Een onmogelijke opdracht voor de bezoekers? Misschien ook niet, want Hoogstraten behaalde afgelopen weekend een knappe puntendeling tegen Westerlo. Kan de ploeg van trainer Regi Van Acker opnieuw stunten en punten afsnoepen van een titelfavoriet?

Ook Geel moet opnieuw stevig aan de bak. Vorig weekend kreeg het Moeskroen op bezoek en nu wacht een zware verplaatsing naar Eupen. De bezoekers zullen ondanks de nederlaag heel wat vertrouwen getankt hebben na een knappe wedstrijd tegen de leider in de competitie. Kan het een knappe prestatie nu wel omzetten in punten?

Dessel, Lommel en Aalst op zoek naar eerherstel

De wedstrijd tussen Lommel en Aalst is er één tussen ploegen die wel een mooie plaats in het klassement mogen ambiëren. Aalst staat pas elfde en dat is nog niet voldoende, maar ook Lommel United is helemaal nog niet op dreef. Het won nog geen enkele wedstrijd en staat op een voorlaatste plaats op dit moment. Tijd om zich te herpakken tegen Eendracht Aalst, al zullen de Ajuinen zich niet zomaar gewonnen geven. 

Kan Dessel Sport zich, na het opstappen van de coach, eindelijk herpakken? Enkele zware nederlagen waren er teveel aan en het is tijd om terug met een overwinning aan te knopen. Op het veld van Virton gaat Dessel Sport opzoek naar eerherstel.

Wedstrijden

Eupen – Geel
Lommel United – Aalst
Moeskroen-Péruwelz – Hoogstraten
RWDM Brussels – Roeselare
Tubeke – Heist
Virton – Dessel Sport

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK