wesWesterlo
ohlOH Leuven
Datum: 02/09/2017 17:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Het Kuipje
Westerlo wil na de 1 op 9 een eerste keer winnen, maar kijkt wel OHL in de ogen dat 15 keer scoorde in 2 duels
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Westerlo en OHL duelleren op speeldag 4

Westerlo wil na de 1 op 9 een eerste keer winnen, maar kijkt wel OHL in de ogen dat 15 keer scoorde in 2 duels

Tijdens de interlandbreak ligt de Jupiler Pro League stil, maar in 1B gaat de competitie gewoon door. In de vooravond staan Westerlo en OH Leuven tegenover elkaar. De twee degradanten van de jongste twee seizoenen.

OH Leuven moest tijdens de wintermercato niet onderdoen voor Cercle Brugge en haalde een resem nieuwe spelers naar de studentenstad. Met Diedhiou, Persoons, Boulenger en Copa zitten vier nieuwe jongens in de selectie. De Nigeriaanse winger Odibo is nog niet speelgerechtigd.

De Leuvenaars pakten twee weken geleden tegen Cercle (7-1) uit. In de beker ging ook Turnhout (8-0) voor de bijl. De Kemphanen zijn dus gewaarschuwd. Westerlo miste met een 1 op 9 zijn competitiestart. De volle buit tegen OHL is een must. De club haalde met Maxime Biset en Christian Osaguona in extremis nog twee versterkingen in huis.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws

2e klasse