Datum: 21/12/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales (H)
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Standard met jong elftal op het Lisp
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard met jong elftal op het Lisp
Foto: © SC

Vanavond speelt Lierse in de kwartfinale van de beker tegen Standard. Straks is er de heenwedstrijd op het Lisp, op 18 januari volgt de return.

Lierse schakelde in de vorige ronde verrassend Racing Genk uit. De Pallieters kunnen zo de strijd tegen de degradatie even vergeten en proberen een eerste stap te zetten richting halve finale in de beker. Standard heeft uiteraard zijn titel te verdedigen in de bekercompetitie.

De Rouches zullen dat straks wel met een sterk verjongd elftal doen. Er zijn heel wat geblesseerden en die worden niet vervangen door routiniers als Nong en Leye, maar wel door jeugdige talenten. De gemiddelde leeftijd van het elftal van Standard vanavond zal zo'n 22 jaar zijn.

Ook Lierse treedt niet aan met z'n sterkste elftal. Spelers met kleine kwaaltjes zoals Elgabas, Gaxa, Gilberto, Saïdi en misschien ook Claasen. 

Vermoedelijke ploegopstellingen:

Lierse: Kawashima; De Wree, Frans, Grncarov, Davids, Dequevy, Claasen, Wils, Maric, Bidaoui, Huysegems

Standard: Moris, Goreux, Ciman, Felipe, Pocognoli, Mpoku, Vainquer, Buyens, Seijas, Batshuayi, Cyriac

UPDATE: Bij Lierse start Claasen toch. Ook Kovacs verschijnt aan de aftrap. Bij Standard zijn er kort voor de aftrap nog een aantal vraagtekens. Cyriac, Seijas, Vainqueur en Buyens starten wel zeker.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Standard is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 267 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 675 euro.

Meer nieuws