wesWesterlo
lieLierse SK
Bart Goor (pen) 9'
2-0
Datum: 26/09/2012 20:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Het Kuipje
Live Lierse neemt geen risico's tegen Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Lierse neemt geen risico's tegen Westerlo
Foto: © SC

Vanavond staat er met Westerlo - Lierse een bijzonder leuke affiche op het bekerprogramma. Voor Westerlo is de competitie veel belangrijker maar reken maar dat de spelers zich dubbel zullen plooien in deze derby.

Een hapklare brok zal Lierse allerminst hebben aan de Kemphanen. De tweedeklasser stelt dit seizoen alles in het werk om de promotie af te dwingen wat betekent dat de spelers niets te verliezen hebben en vrijuit kunnen voetballen. 

Lierse, dat in de competitie enkel op de eerste speeldag verloor en Standard, Genk en Anderlecht in bedwang hield, heeft af te rekenen met een pak geblesseerden. Zo zullen Bourabia, Claasen, Davids, De Wree, Farag, Frans, Saïdi, Swinkels en Vanherberghen niet kunnen spelen.

Bij Westerlo kan coach Frank Dauwen geen beroep doen op Cordier en Owusu. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lierse  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lierse  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 225euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Westerlo strijkt u 285 euro op.

Meer nieuws

Beker van Belgiƫ