Datum: 29/11/2016 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Kehrweg Stadion
Roteren of niet roteren tegen Eupen? Preud'homme geeft het antwoord
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Roteren of niet roteren tegen Eupen? Michel Preud'homme geeft het antwoord

Roteren of niet roteren tegen Eupen? Preud'homme geeft het antwoord
Foto: © Photonews

KAS Eupen en Club Brugge blazen het bekerverhaal deze avond nieuw leven in. Beide ploegen zijn als eersten aan zet en dromen allebei van de volgende ronde. Bij blauw-zwart leeft de droom om voor de derde opeenvolgende keer de finale te halen.

Vorig seizoen moest Club in de finale het onderspit delven tegen Standard, het jaar ervoor veroverde blauw-zwart de beker tegen eeuwige rivaal RSC Anderlecht. Een derde finale op rij, het is één van de redenen waarom Michel Preud’homme besloot om er nog een jaartje bij te doen.

Rotatie?

Nu de meeste spelers opnieuw fit zijn, bestaat de kans dat Preud’homme opnieuw gaat roteren. “Rotatie is mogelijk, maar dan moet je er de mogelijkheden toe hebben”, vertelde de oefenmeester van blauw-zwart een dag voor de match tegen Eupen.

“Gedoz ligt al twee dagen in bed met buikgriep, Diaby revalideert van zijn liesblessure, Engels kan pas tijdens de winterstage voluit gaan, Simons is nog niet hersteld van de trap op zijn teen en Refaelov kan nog geen 90 minuten spelen. Veel rust kan ik mijn spelers dus niet geven.”

Wil je een centje verdienen? Waag dan zeker een gokje op deze wedstrijd bij Unibet!

Meer nieuws