wesWesterlo
gnkKRC Genk
Datum: 10/11/2006 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Het Kuipje
Genk trekt naar het Kuipje
Kristof Blomme
| 0 reacties
Genk trekt naar het Kuipje
Foto: © SC

Racing Genk mocht zich vorige week de grote winnaar van de elfde speeldag noemen. Vrijdagavond moeten de Limburgers al opnieuw de wei in. Genk gaat op bezoek bij Westerlo, de derde in de stand. 

Westerlo kent voorlopig een uitstekend seizoen. Het klom vorige week naar de derde plaats na een knappe overwinning bij Charleroi. Nu staat het voor een grote test. Het Kuipje maakt zich immers op voor de komst van leider Genk. De Limburgers verloren nog geen enkele partij dit seizoen. Er werd negen keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld. Anderlecht volgt op vier punten. 

Bij Westerlo zijn Elejiko, Vanarwegen, Neve, Scheelen en Vangeel geblesseerd. Van Kerckhoven en Mennes keren terug uit blessure. Ook Wils is er opnieuw bij nadat hij vorige week een schorsingsdag uitzat. Mogelijk starten ze meteen in de basis. Topschutter Ogunsoto wil ook tegen Genk de netten doen trillen. Bij de leider blijven Ogunjimi, Chatelle en Mikulic out. Achterin is Caillet nog twijfelachtig. Hij wordt mogelijk vervangen door Verdonck.

Meer nieuws