Datum: 18/02/2007 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Jules Ottenstadion
Topper in Ottenstadion
Kristof Blomme
| 0 reacties
Topper in Ottenstadion
Foto: © SC

Zondag staat om 18 uur de topper tussen AA Gent en Racing Genk op het programma. AA Gent komt, mits winst, weer op gelijke hoogte van Standard. De Buffalo's lopen dan zeven punten uit op Club Brugge en Charleroi. Racing Genk moet dan weer winnen om opnieuw op gelijke hoogte van Anderlecht te komen. Verder staat ook nog de West-Vlaame derby tussen Cercle Brugge en Zulte Waregem op de affiche.

Zondag ontmoeten AA Gent en Racing Genk elkaar in de vooravond. AA Gent kan een goede zaak doen in de strijd om plaats drie. Het slaat dan immers Club Brugge terug tot op zeven punten. Ook Genk heeft de overwinning nodig. De Limburgers moeten de drie punten meepakken om opnieuw gedeeld leider te worden. Bij Gent blijven Martens en Zewlakow langs de kant. Foley en Stoica zijn twijfelachtig. Gillet keert terug op de rechtsachter. Bij Genk zijn Bosnjak, Caillet en Iakovenko onbeschikbaar. Vandenbergh en Cornelis komen terug uit schorsing. 

Om 20.30 uur staat in het Jan Breydelstadion de derby tussen Cercle Brugge en Zulte Waregem op het programma. Cercle moet winnen om onderin weer wat ademruimte te krijgen. Door de overwinning van Beveren is het verschil met groen-zwart immers nog slechts twee punten. Zulte Waregem bood goed weerstand tegen Newcastle, maar de competitie blijft het belangrijkste. Een overwinning levert Zulte Waregem definitief een plaats op in de middenmoot. Bij de thuisploeg blijven Artz, Viane en Slovic out. Van Mol is nog steeds twijfelachtig. De bezoekers moeten het nog doen zonder De Vlieger, D'Haemers, Minne en Siani. Dosunmu, die donderdag niet speelgerechtigd was, komt weer in de ploeg, naast Matthys.

Meer nieuws