gnkKRC Genk
stvSTVV
1-0
2-0
Datum: 01/04/2007 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Luminus Arena
Genk moet derby winnen
Kristof Blomme
| 0 reacties
Genk moet derby winnen
Foto: © SC

Zondag staan nog twee wedstrijden op het programma in de Jupiler League. Club Brugge gaat om 18 uur op bezoek bij Moeskroen. Racing Genk probeert de leiderspositie opnieuw te veroveren in de derby tegen Sint-Truiden. 
Om 18 uur trekt Club Brugge naar Moeskroen. De Henegouwers zijn veertiende en tellen vijf punten meer dan Beveren. Club Brugge is vijfde, maar het kan een goede zaak doen in het klassement en stijgen naar de vierde plaats. Charleroi, Gent en Standard kwamen immers niet verder dan een gelijkspel. Bij de thuisploeg zijn Hatchi en Finkler geblesseerd. Voorin wordt gerekend op Custovic en Niçoise om het de kwetsbare defensie van Club moeilijk te maken. Bij Blauw zwart zijn Lenaerts, Diallo, Chavez, Daerden en Maertens niet fit. Blondel vervangt Daerden op links. Balaban moet voor de goals zorgen. 

Genk ontmoet Sint-Truiden om 20.30 uur in het Fenixstadion. Het moet winnen wil het de leiding opnieuw overnemen van Anderlecht. Sint-Truiden is dertiende. Beveren, de voorlaatste in de stand, volgt op vijf punten. Bij de thuisploeg blijven Bosnjak, Haroun, Vossen, Ogunjimi en Pocognoli langs de kant. Caillet is geblesseerd. STVV moet het doen zonder de geblesseerde topschutter Van Houdt. Mbonabucya, Buvens en Bouslama zijn geblesseerd.

Meer nieuws