Datum: 18/05/2007 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Laatste match voor GBe en Roeselare
Kristof Blomme
| 0 reacties
Laatste match voor GBe en Roeselare
Foto: © SC

De slotspeeldag in de hoogste klasse wordt op vrijdag geopend door Germinal Beerschot en Roeselare. Beide ploegen kunnen mits winst voorlopig één plaatsje winnen. 

Vrijdagavond staan Germinal Beerschot en Roeselare tegenover elkaar op Het Kiel. Beide ploegen hebben er een redelijk seizoen opzitten. Germinal Beerschot is zevende. Indien het vanavond de drie punten pakt gaat het voorlopig over Club Brugge naar de zesde plaats. Roeselare speelde een goede heenronde en kwam nooit in degradatiegevaar. De terugronde was minder goed. Het is voorlopig tiende. 

Bij Germinal Beerschot blijven Dheedene, Lolo en Vermeerbergen geblesseerd. Malki kijkt geschorst toe tegen zijn ex-club. Sterchele probeert alleen topschutter te worden. Hij heeft voorlopig twintig doelpunten op zijn actief. Cavens probeert zijn maatje hierbij te helpen. Brys neemt na deze match afscheid van Germinal Beerschot. Bij Roeselare zijn Vaesen, Vanderhaeghe, Sierens, Oyen, Peeters, Raeymaeckers, Detremmerie en Lacroix uitgeschakeld. Smits staat dan weer geschorst aan de kant. Geeraerd moet dus een heuse noodploeg opstellen. Van Loo en Velghe staan allicht in de basis.

Meer nieuws