rwdmRWDM
cluClub Brugge
Datum: 15/10/2006 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Edmond Machtensstadion
Club en Genk nog aan de bak
Kristof Blomme
| 0 reacties
Club en Genk nog aan de bak
Foto: © SC

In de Jupiler League staan zondag nog twee wedstrijden op het programma. Genk kan thuis tegen Bergen opnieuw alleen leider worden. Dan moet het wel minstens één punt pakken. Club Brugge zag gisteren Anderlecht vier punten uitlopen. Een overwinning bij Brussels kan die achterstand terugbrengen tot één punt. 

Racing Genk is de fiere leider in de Jupiler League. Ondertussen kwam Anderlecht wel op gelijke hoogte na een overwinning bij Zulte Waregem. Ook promovendus Bergen kent een voortreffelijk seizoensbegin. De Henegouwers tellen voorlopig elf punten, negen punten minder dan Genk. Bij de Limburgers zijn Ogunjimi en Claessens geblesseerd. Bosnjak is nog twijfelachtig. Indien hij niet fit raakt start Ljubojevic naast Vandenbergh. Bij Bergen zijn Mirri, Zebre en Guilmot er niet bij. Ook doelman Berthelin en Jay zijn twijfelachtig. 

Club Brugge trekt naar Brussels. In de laatste vier partijen wist de thuisploeg geen enkel punt te pakken, dit zeer tegen de zin van voorzitter Vermeersch. Bij Club draait het beter de laatste weken. De Bruggelingen pakten negen op negen na twee moeilijke uitmatchen. Bij de thuisploeg zijn Bruno, Haydock en Colpaert er niet bij. Doelman Cordier begint mogelijk op de bank na een blessure. Sanogo zit niet in de kern. Bij Club zijn Valgaeren, Vermeulen, Klukowski en Chavez out. Op het middenveld wordt het kiezen tussen Leko en Vermant. Ishiaku begint weer in de basis. [AN]

    

Meer nieuws