Datum: 15/10/2010 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Regenboogstadion
Geraakt Club weer niet over de Gaverbeek?
Nico Wieme
| 0 reacties
Geraakt Club weer niet over de Gaverbeek?
Foto: © SC

Zulte Waregem neemt het vanavond op tegen Club Brugge. Bij de fusieclub smachten ze naar een goed resultaat. Club hoopt eindelijk eens een reeks neer te zetten en wil de lijn van het eerste halfuur tegen Gent doortrekken.

Het wordt nagelbijten aan de Gaverbeek. Club hoopt voor de tweede keer in zeven wedstrijden de drie punten mee te graaien bij Zulte Waregem. Een verplaatsing naar de buren was in het verleden nooit een plezierreis voor blauw-zwart. Bij Zulte Waregem heeft men de start wat gemist en steken er al kritische stemmen op over het aanblijven van Bart De Roover. Club lijkt voor de geplaagde coach op het ideale moment naar het Regenboogstadion af te zakken, want tegen blauw-zwart levert de fusieploeg altijd een goede prestatie af.

Zulte Waregem moet het vanavond wel stellen zonder de zieke René Sterckx en de geblesseerde Kevin Roelandts. Bij Club Brugge ontbreken de geschorsten Jeroen Simaeys en Wilfried Dalmat. Joseph Akpala en Stijn Stijnen zijn nog niet wedstrijdfit. Geert De Vlieger verdringt Colin Coosemans opnieuw naar de bank.

U kunt de wedstrijd hier live volgen op Voetbalkrant.com.

Meer nieuws