cerCercle Brugge
ohlOH Leuven
Datum: 22/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jan Breydel
Live Weuts onzeker bij OHL, D'Haene vervangt Neto bij Cercle
Tomas Taecke
| 0 reacties
Weuts onzeker bij OHL, D'Haene vervangt Neto bij Cercle
Foto: © SC

Cercle ontvangt vanavond OHL en moet na twee gelijke spelen de drie punten eens in eigen huis kunnen houden. De Leuvenaars proberen -zonder Cercle-man Frederik Boi- een einde te maken aan de ongeslagen reeks van groen-zwart.

Frederik Boi zal er vanavond niet bijlopen wanneer hij met OHL terugkeert naar zijn Cercle. De Bruggeling heeft een minischeurtje in de quadriceps en mist het weerzien met de vereniging van zijn hart. Ook Schoonjans, Hayen, Van Goethem en Roelandts zijn onbeschikbaar bij de bezoekers. Weuts zal in de opwarming testen of hij mits ziekte de wedstrijd kan aanvatten.

Cercle mist nog steeds zijn aanvallers Baldé en Foley. Op de geschorste Renato Neto na is iedereen beschikbaar bij Cercle. Vetokele krijgt opnieuw het vertrouwen in de spits. Vermoedelijk komt Kristof D'Haene de afwezige Neto vervangen op het middenveld. Op die wissel na treedt ook Cercle met hetzelfde elftal dat de drie punten pakte op Mechelen aan de aftrap.

Opstellingen:

Cercle: Verbist, Mertens, Reis, Cornelis, Evens, Vidarsson, D'Haene, Janssens, Iachtchouk, Vetokele, Rudy.

OHL: Kaminski, Vermeulen, Ngalula, Raymaekers, Weuts, Geraerts, Azevedo, Annys, Remacle, Ruytinx, Amoah.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje op OHL daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 232,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van OHL wint u 862,50 euro.


 

Meer nieuws