staStandard
zwaZulte Waregem
Datum: 23/10/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Van Damme in de basis tegen Zulte Waregem
Fabian Morren
| 0 reacties
Van Damme in de basis tegen Zulte Waregem
Foto: © SC

Voor Standard wordt het opnieuw een belangrijke wedstrijd. Tegen Vorskla Poltava konden de Rouches geen afstand nemen na de 5-0-pandoering bij Anderlecht. Tijd voor een revanche tegen Zulte Waregem?

De fans bestormden zowaar de training en dus is de druk groot bij Standard.  Maar ook Zulte Waregem kan zich eigenlijk niet veel permitteren. De West-Vlamingen spelen al weken zwak en verloren vorig weekend van Lierse.

Standard-trainer José Riga kan nog steeds niet rekenen op de geblesseerde Belhocine. Van Damme en Tchité zijn twijfelachtig. Mogelijk komt Gonzalez aan de aftrap.

Zulte Waregem kan nog eens met D’Haene en Maréval in de defensie spelen. Het is nog niet duidelijk wie in doel zal staan: Muyters of Bossut.

UPDATE 20:11: Standard begint met Jelle Van Damme in de basis. Tchité raakte niet tijdig fit. Buyens en Berrier zitten op de bank. Zulte Waregem-trainer Kalezic kiest opnieuw voor Muyters tussen de palen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 225 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 975 euro.

Meer nieuws