Datum: 30/10/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stayen
Live Stunt STVV tegen Standard?
Melissa Maes
| 0 reacties
Stunt STVV tegen Standard?
Foto: © SC

Sint-Truiden krijgt zondagavond het bezoek van Standard. Zijn de Rouches klaar voor de strijd op het kunstgras of kan STVV de goede lijn van vorig weekend tegen Lierse doortrekken?

Reza liet deze week aan onze redactie weten dat hij de komst van Standard niet vreest. “Mochten we niet in onszelf geloven, dan kunnen we maar beter thuisblijven”, klonk het.

Voorlopig staat STVV nog laatste in het klassement, maar mits winst wipt het over Westerlo. De Rouches moeten zich na elf speeldagen tevreden stellen met de zevende plek. Zij kunnen wel nog de vijfde plaats heroveren als ze de drie punten pakken.

De thuisploeg kan niet rekenen op Christ, Andrade, Euvrard, Deferm, Schoofs en Volders. De club uit Luik mist Felipe en Belhocine. Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Opstellingen:
Sint-Truiden:
Verhulst, Iandoli, Buysens, Kotysch, Ngawa, Mennes, Delorge, Dufer, Daerden, Schouterden, Reza
Standard: Bolat, Pocognoli, Ciman, Goreux, Kanu, Van Damme, Buyens, Gonzalez, Vainqueur, Buzaglo, Tchité

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,50 euro bij een gok van 255 euro. Bij winst van STVV wint u 690 euro.

Meer nieuws