Datum: 05/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Luminus Arena
Live Genk begint met Benteke en Dugary tegen Kortrijk
Sam Soetaers
| 0 reacties
Genk begint met Benteke en Dugary tegen Kortrijk
Foto: © SC

RC Genk hoopt vanavond opnieuw op een goed resultaat. De Limburgers ontvangen vanavond ex-coach Hein Vanhaezebrouck die het uitstekend doet met Kortrijk.

RC Genk lijkt stilaan maar zeker weer op het juiste spoor te zitten. Met winst tegen Club Brugge en een gelijkspel tegen Chelsea, zijn de verwachtingen opnieuw hooggespannen. Coach Mario Been kan geen beroep doen op Grimi, Hubert, Joneleit, Kennedy, Masuero, Ogunjimi en Simaeys.

In vergelijking met de wedstrijd tegen Chelsea verwijst Been Buffel en Camus naar de bank. Dugary mag starten en ook Benteke, die terugkomt uit schorsing, verschijnt aan de aftrap. 

Hein Vanhaezebrouck maakt opnieuw zijn opwachting bij zijn ex-club. De coach doet het uitstekend bij Kortrijk. KVK staat momenteel op een vijfde plaats en heeft zelfs een puntje meer dan tegenstander Genk. Kortrijk mist voor de wedstrijd van vanavond wel de geblesseerden Vandenbroeck en Wijns. Oussalah en Messoudi beginnen op de bank, Chavarria en Nfor moeten voor de nodige doelpunten zorgen.

Meer nieuws