Datum: 19/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Guldensporenstadion
Live Sterke thuisreputatie vs sterke uitreputatie
Melissa Maes
| 0 reacties
Sterke thuisreputatie vs sterke uitreputatie
Foto: © SC

KV Kortrijk ontvangt op de veertiende speeldag AA Gent. De nummer twee in de stand zal het niet makkelijk krijgen bij de West-Vlaamse club die een sterke thuisreputatie heeft opgebouwd.

KV Kortrijk heeft een uitstekende thuisreputatie. Dit seizoen kon enkel Lierse een puntje meenemen naar huis. Kan AA Gent, met een sterke reputatie op verplaatsing, de ploeg van Vanhaezebrouck met een eerste thuisnederlaag confronteren?

Jorgacevic kwam vrijdag afscheid nemen van zijn ex-ploegmaats. De eer van eerste doelman is nu aan Boeckx. Suler zit niet in de Gentse selectie, omdat hij te moe zou zijn van de oefeninterlands met Slovenië.

Sollied kan verder ook geen beroep doen op Rafinha, M’Sila, Lepoint, N’diaye, Ba en Myrie. El Ghanassy zit zijn schorsing uit. Vanhaezebrouck kan niet rekenen op Wijns en Mulemo.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Opstellingen:
KV Kortrijk: Van Hout, Martin, Zukanovic, Gershon, Oussalah, Capon, N'Diaye, Pavlovic, Monrose, Nfor, Veselinovic
AA Gent: Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Smolders, Mboyo, Coulibaly, Brüls

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,50 euro bij een gok van 150 euro, KV Kortrijk levert u 465 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws