Datum: 26/11/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Regenboogstadion
Live Onzekere Suarez komt toch aan de aftrap
Tomas Taecke
| 0 reacties
Onzekere Suarez komt toch aan de aftrap
Foto: © SC

De komst van koploper Anderlecht biedt Zulte Waregem een uitstekende gelegenheid om de crisis de kop in te drukken. Essevee moet wel rekening houden met de flitsen van Matias Suarez, die onzeker was maar toch aan de aftrap verschijnt.

Met Suarez op het wedstrijdblad tovert Ariël Jacobs andermaal een wit konijn uit zijn goed. Daags voor de wedstrijd bleek de aanvaller niet speelklaar te geraken, vandaag staat hij gewoon in de basiself. 

Juhasz is terug uit schorsing en verdringt Olivier Deschacht naar de bank. De kapiteinsband wordt hoogst waarschijnlijk rond de arm van doelman Proto gespannen.

Mbokani is nog steeds geblesseerd en zal ook de Europa League-wedstrijd tegen AEK Athene komende donderdag aan zich laten voorbijgaan.

Essevee-coach Darije Kalezic kan rekenen op een fitte Guiseppe Rossini. In tegenstelling tot de herstelde aanvaller, blijven Matton (scheur in aanhechting adductoren) en Minne voorlopig onbeschikbaar. Delaplace is geschorst na zijn dubbele gele kaart in Mechelen. Chevalier kan rekenen op een zeldzame basisplaats, Milunovic verhuist naar de bank.

Marcin Wasilewski maakte vorig seizoen aan de Gaverbeek zijn wederoptreden in de basis van paars-wit na de dubbele beenbreuk die hij opliep ten gevolge van het contact met Axel Witsel. Anderlecht won toen met 1-2 en wil zaterdagavond een 4-0-pandoering vermijden zoals het er in 2010 in het Regenboogstadion één om de oren kreeg.

De wedstrijd is vanaf 18 uur LIVE te volgen op onze website!

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, Colpaert, De Fauw, D'Haene, Hamalainen, Sivakov, Skulason, Maréval, Chevalier, Serwy, Rossini

Anderlecht: Proto, Safari, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Gillet, Kljestan, Badibanga, Marecek, Jovanovic, Canesin

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 247,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 750 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws