Datum: 02/12/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Genk zonder Vossen tegen Beerschot
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk zonder Vossen tegen Beerschot
Foto: © SC

Staat Racing Genk, na nederlagen tegen Valencia en AA Gent, weer op tegen Beerschot? De landskampioen kon in zijn laatste vijf wedstrijden enkel winnen tegen Westerlo en viel uit de top zes. Beerschot wil de punten om zo snel mogelijk sportieve zekerheid te krijgen voor volgend seizo

Bij Beerschot zijn er geen verrassingen in het startelftal. Stijnen is nog steeds niet klaar zodat Pacovski weer onder de lat postvat. Sidibe moet voor de nodige doelpunten zorgen. 

Bij Racing Genk valt vooral de afwezigheid van Jelle Vossen op. Been brengt Barda en Kennedy aan de aftrap. Hyland is geblesseerd zodat Anele centraal achterin speelt naast Nadson.

Mario Been verlengde deze week zijn contract bij Genk tot 2014, ondanks de tegenvallende resultaten van de voorbije wedstrijden. "Het gaat om de punten in het voetbal", beseft de Nederlander en die punten heeft Genk broodnodig want op dit moment vallen de Limburgers net buiten de top zes. Bovendien was er na de nederlaag tegen AA Gent toch wel frustratie merkbaar bij sommige spelers.

Bij Beerschot zijn er op dit moment dan weer financiële moeilijkheden, al bleef de rust in de spelersgroep bewaard want de helft van de lonen van oktober werd betaald en de andere helft wordt volgende week betaald. Beerschot springt bij winst voorlopig naar de achtste plaats in het klassement. 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
RC Genk is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt RC Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 442,50 euro.

Meer nieuws