Datum: 03/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Jan Breydel
Live Cercle ontvangt Kortrijk in streekderby om vijfde plaats
Tomas Taecke
| 0 reacties
Cercle ontvangt Kortrijk in streekderby om vijfde plaats
Foto: © SC

KVK kan Cercle vanavond bijbenen in de klassering mits winst. Groen-zwart heeft nog iets recht te zetten na de uitnederlaag op de derde speeldag (2-0).

Na de nieuwe nederlaag van Racing Genk kunnen Kortrijk en Cercle zich steviger in de subtop van het klassement nestelen. Beide ploegen lijken goed op weg richting deelname aan PO1. Cercle verloor in de heenronde enkel tegen blauw-zwart en tegen KVK. De Bruggelingen zullen vastberaden zijn om na een één op zes de terugronde in te zetten met een deugddoende driepunter.

Bij Cercle waren Cornelis en Reis begin deze week onzeker. Beide spelers zijn wedstrijdfit en starten in de basis. De revaliderende spitsen Foley en Baldé zijn nog steeds out, net als derde doelman Kudimbana, die eveneens een operatie onderging. Ook Sergeant en Gombami zijn onbeschikbaar.

Hein Vanhaezebrouck verraste vorige week door Kristof Van Hout op de bank te laten plaatsnemen. Invallersdoelman Keet kreeg wat wedstrijdritme, maar verdwijnt vanavond weer uit het elftal. Verder zijn er op Wijns na geen blessures voor de Kortrijkzanen, Oussalah en N'Diaye zitten een schorsingsdag uit. In vergelijking met de basiself die Beerschot de das omdeed, zijn er twee wijzigingen. Czvitkovics en Veselinovic nemen de plaats in van Chavarria en de geschorste Oussalah.

Opstellingen:

Cercle Brugge: Verbist, Cornelis, Mertens, Reis, Evens, Vidarsson, Iachtchouk, Neto, Van Eenoo, Rudy, Vetokele

Kortrijk: Van Hout, Martin, Zukanovic, Gershon, Veselinovic, Capon, De Mets, Pavlovic, Monrose, Nfor, Czvitkovics

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Cercle is favoriet. Een gokje op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Cercle de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 280,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 600 euro.

Maak de topper" Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws