staStandard
gntKAA Gent
Datum: 04/12/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Doorbreekt AA Gent thuisreputatie Standard?
Melissa Maes
| 0 reacties
Doorbreekt AA Gent thuisreputatie Standard?
Foto: © SC

Standard – AA Gent sluit de zestiende speeldag af. Het zal een pittig duel worden tussen de twee ploegen in vorm. Beide pakten dertien op vijftien uit hun laatste vijf matchen. AA Gent staat tweede met vier punten meer dan Standard.

Sollied liet deze week weten dat hij graag tegen Standard speelt. In de heenronde wist blauw-wit nog met 3-1 te winnen, maar de Rouches hebben nu ook duidelijk hun vorm gevonden. De topper zal een bitsige strijd worden tussen twee ploegen die de drie punten willen veroveren.

De club uit Luik heeft een stevige thuisreputatie opgebouwd en enkel Cercle Brugge wist er een puntje weg te kapen (0-0). AA Gent houdt dan weer van ploegen met een goede thuisreputatie. Zo wist het KV Kortrijk op eigen veld met 0-4 te kloppen.

Riga kan niet rekenen op Buzaglo en Henkinet. Sollied moet het zonder Ba, Lepoint, M’Sila, Raman en Rafinha stellen. Boeckx keert terug in doel na zijn hersenschudding. Scheidsrechter van dienst is Boucaut.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Opstellingen:
Standard: Bolat, Goreux, Kanu, Felipe, Pocognoli, Mujangi Bia, Van Damme, Vainqueur, Seijas, Tchité, Cyriac
AA Gent: Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Smolders, Ljubijankic, Mboyo, Brüls

Wat denkt BWIN over deze match?

Standard is favoriet. Een gokje op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,50 euro bij een gok van 150 euro, winst van AA Gent levert u 480 euro op.

Meer nieuws