Datum: 10/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Lastige uitwedstrijd voor Cercle Brugge
Fabian Morren
| 0 reacties
Lastige uitwedstrijd voor Cercle Brugge
Foto: © SC

Cercle Brugge zit in een ietwat mindere periode. De verplaatsing naar Bergen kondigt zich bovendien niet echt als makkelijk aan.

Bergen heeft een sterke thuisreputatie, won vorige week met 2-3 bij Sint-Truiden, en beschikt over een dodelijk wapen: Jérémy Perbet. Geen goed moment dus om naar de Henegouwers te moeten.

Dat beseft ook trainer Bob Peeters, die de geblesseerden Foley, Sergeant, Gombami en Balda moet missen. Wellicht verschijnt Kevin Janssens aan de aftrap. Rudy verdwijnt mogelijk naar de bank.

Bij de thuisploeg verschijnt Timmermans opnieuw in de verdediging na zijn teenblessure. Sapina start mogelijk vanaf de bank.

UPDATE 19:41: Bij Bergen start Sapina toch. Bij Cercle Brugge blijft Kevin Janssens aan de zijlijn. Van Roose krijgt wel zijn kans.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Bergen is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Bergen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Cercle Brugge wint u 480 euro.

Meer nieuws