cluClub Brugge
stvSTVV
Datum: 11/12/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Jan Breydel
Live Vazquez in de basiself tegen STVV
Tomas Taecke
| 0 reacties
Vazquez in de basiself tegen STVV
Foto: © SC

Om 18 uur ronden Club Brugge en STVV de 17de speeldag af. Blauw-zwart kan mits winst over Gent wippen en tot op twee punten van aartsrivaal Anderlecht naderen. Christoph Daum geeft de voorkeur aan Vazquez, die Refaelov naar de bank verdringt.

Tomas Taecke in Brugge

Club Brugge kan net als vorige week de winnaar van het weekend worden na de nederlagen van Anderlecht en AA Gent. Blauw-zwart mag zich wel niet laten verrassen door hekkensluiter STVV. De laatste keer dat de Brugse formatie de punten niet in eigen huis wist te houden tegen de Truienaars dateert van 3 mei 2003.

Christoph Daum recupereert sterkhouder Niki Zimling, die deze week enkele trainingen aan zich liet voorbijgaan door maagklachten. Jimmy De Jonghe is geschorst na zijn dubbele gele boeking vorige week in Westerlo. Tom Hogli neemt zijn plaats in op de linksachter. Ook Vazquez kan opnieuw rekenen op een basisplaats. Zijn maatje Refaelov start daardoor op de bank.

Franky Van Der Elst kan opnieuw rekenen op Koen Daerden. Ook Okoti, Deferm en Kotysch krijgen speelkansen van hun coach. Verder zijn Volders, Christ, Schoofs, Daeseleire en Andrade onbeschikbaar.

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Club Brugge is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 189 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u 1575 euro.

Meer nieuws