gntKAA Gent
beeBeerschot AC
Datum: 10/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Neemt AA Gent leidersplaats over?
Melissa Maes
| 0 reacties
Neemt AA Gent leidersplaats over?
Foto: © SC

AA Gent staat momenteel tweede met 33 punten, als blauw-wit wint, wipt het over Anderlecht. De financieel geplaagde bezoekers staan op de negende plek. Als Beerschot de drie punten pakt, komt het weer wat dichter bij de top zes.

Door het verlies van leider Anderlecht kan AA Gent vanavond een goede zaak doen in het klassement. Maar winnen zal niet makkelijk worden, want Beerschot is gemotiveerd na de 2-0-overwining vorige week tegen Racing Genk.

Sollied ziet weer tal van spelers in de lappenmand liggen: Rafinha, Bruzzese, Coulibaly, Soumahoro, Ba, Raman, M’Sila en Lepoint. Mathijssen kan niet rekenen op Stijnen, Dayan en Fjoluson. Ref van dienst is Bourdouxhe.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Opstellingen:
AA Gent: Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs , Jørgensen, Smolders, Mboyo, Ljubijankic, Brüls
Beerschot: Pacovski, Malul, Kagelmacher, Mikulic, Van der Heyden, De Decker, Nyoni, Losada, Delic, Sidibe, MacDonald

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 202,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u liefst 1350 euro.

Meer nieuws